VIDEO Turnul Eiffel a fost evacuat

VIDEO Turnul Eiffel a fost evacuat
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 aug 2024

Poliția franceză a evacuat Turnul Eiffel și zona din jur după ce un bărbat a fost văzut escaladând monumentul din Paris, cu câteva ore înainte de ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice, relatează AP.

Bărbatul fără tricou a fost văzut escaladând turnul înalt de 330 de metri (1.083 de picioare). Nu este clar de unde și-a început ascensiunea, dar a fost văzut chiar deasupra inelelor olimpice care împodobesc a doua secțiune a monumentului, chiar deasupra primei terase, arată news.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Coreea de Nord caută medicamente în străinătate pentru a-l ajuta pe Kim Jong Un să slăbească. Amator de alcool și un fumător înrăit CITEȘTE ȘI Coreea de Nord caută medicamente în străinătate pentru a-l ajuta pe Kim Jong Un să slăbească. Amator de alcool și un fumător înrăit
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Poliția a escortat vizitatorii să părăsească zona în jurul orei locale 15.00. Unii vizitatori care au rămas blocați pentru scurt timp la etajul al doilea au fost lăsați să iasă aproximativ 30 de minute mai târziu.

Turnul Eiffel a fost o piesă centrală a ceremoniei de deschidere, Celine Dion cântând o serenadă orașului de la una dintre zonele sale de vizitare. Turnul nu este așteptat să facă parte din ceremonia de închidere, care ar trebui să înceapă la Stade de France, în suburbia nordică Saint-Denis, la ora locală 21.00.

Incidentul a avut loc în contextul în care competiția olimpică se apropie de sfârșit, iar serviciile de securitate din Paris și nu numai își îndreaptă atenția către ceremonia de închidere care va trage cortina peste Jocuri.

O fostă vilă de protocol a lui Ceaușescu, scoasă la vânzare CITEȘTE ȘI O fostă vilă de protocol a lui Ceaușescu, scoasă la vânzare

Peste 30 000 de ofițeri de poliție au fost mobilizați duminică în jurul Parisului. Ministrul francez de interne, Gerald Darmanin, a declarat că aproximativ 3 000 de polițiști vor fi mobilizați în jurul Stade de France, iar 20 000 de polițiști și alți membri ai personalului de securitate din Paris și din zona Saint-Denis vor fi mobilizați până târziu în noaptea de duminică spre luni pentru a asigura măsurile de ordine în ultima zi a Jocurilor Olimpice.

VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
turnul eiffel
paris