Ciolacu spune că a luat, ca și Ponta, meditații de la Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul BNR. Șeful Executivului a primit sfaturi și de la Mugur Isărescu

Ciolacu spune că a luat, ca și Ponta, meditații de la Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul BNR. Șeful Executivului a primit sfaturi și de la Mugur Isărescu
Ovidiu Bărbulescu
Ovidiu Bărbulescu
scris miercuri, 14:10

Premierul Ciolacu a dezvăluit, într-o discuție informală cu presa, că a luat meditații privind politicile fiscale și macro-economice de la prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, și de la actualul președinte al Consiliului de Supraveghere al Fondului Român de Contragarantare, Cristian Socol. Șeful Executivului a arătat că s-a consultat pe subiecte de natură economică și cu Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, și a luat și meditații de limba engleză.

Solicitat să precizeze de la cine a luat meditații la economie și engleză, premierul Ciolacu a spus că a fost meditat pe probleme de natură economică de către prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, și de către Cristian Socol, actual președinte al  Consiliului de Supraveghere al Fondului Român de Contragarantare, care în trecut a fost și șef al Departamentului pentru politici fiscal-bugetare al PSD și consilier al fostului premier social-democrat Victor Ponta.

Urmărește-ne și pe Google News

De altfel, Victor Ponta a declarat, în trecut, că s-a pregătit pentru funcția de premier cu Florin Georgescu, care a și fost ministru de Finanțe în cabinetul condus de fostul lider PSD.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Ciolacu îi convoacă la Guvern pe primarul general al Capitalei și pe primarii de sector pentru problemele de trafic: Vom veni rapid cu soluții! CITEȘTE ȘI Ciolacu îi convoacă la Guvern pe primarul general al Capitalei și pe primarii de sector pentru problemele de trafic: Vom veni rapid cu soluții!

Întrebat dacă meditațiile sale au fost fiscalizate, Ciolacu a arătat că nu i-au fost ceruți bani pentru aceste meditații nici de către Florin Georgescu, nici de către Cristian Socol și nici de către Mugur Isărescu. 

Solicitat să precizeze dacă și guvernatorul BNR i-a acordat meditații, premierul Ciolacu a precizat că s-a consultat cu guvernatorul Isărescu, așa cum este și firesc între un premier și șeful BNR.

Premierul Ciolacu nu a precizat de la cine a luat meditații de limba engleză.

viewscnt
Afla mai multe despre
marcel ciolacu
florin georgescu
mugur isărescu
cristian socol
meditații