Directiva Uniunii Europene pentru combaterea fraudelor a intrat în vigoare

Directiva Uniunii Europene pentru combaterea fraudelor a intrat în vigoare
scris 7 iul 2019

Directiva Uniunii Europene pentru combaterea fraudelor a intrat ieri în vigoare. Protecția intereselor financiare are în vedere atât gestionarea creditelor, cât și alte aspecte cu efect negativ asupra activelor Uniunii și ale statelor membre. Pe baza acestei directive își va desfășura activitatea noul Parchet European, care ar putea deveni funcțional de anul viitor.

Laura Codruța Kövesi și francezul Jean-Francois Bohnert sunt în competiție pentru șefia noii instituții.

Urmărește-ne și pe Google News

Pentru a descuraja potențialii infractori, se consideră că introducerea unor pedepse cu închisoarea este necesară, pentru a se asigura o protecție echivalentă a intereselor financiare la nivelul întregii Uniuni, potrivit Rador.

Evenimente

28 noiembrie - Profit Financial.forum
Ratele românilor care au luat credite în lei calculate în funcție de IRCC cresc începând de azi. Noul indicator a crescut mai mult decât ROBOR CITEȘTE ȘI Ratele românilor care au luat credite în lei calculate în funcție de IRCC cresc începând de azi. Noul indicator a crescut mai mult decât ROBOR

Sunt considerate fraudă, între altele, prezentarea de declarații sau documente false incorecte sau incomplete, având ca efect deturnarea sau reținerea necuvenită de fonduri sau active de la bugetul Uniunii și utilizarea necorespunzătoare a acestora, în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate inițial.

viewscnt
Afla mai multe despre
directiva ue
frauda
credite