Cutremur cu magnitudinea 4,7 pe scara Richter, în zona Banatului

Cutremur cu magnitudinea 4,7 pe scara Richter, în zona Banatului
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 aug 2024

Un cutremur cu magnitudinea 4,7 pe scara Richter s-a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona Banatului, la o adâncime de cinci kilometri, fiind resimțit în mai multe orașe.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs sâmbătă, la ora 23:46, în zona Banat, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Oamenii de știință vor să încălzească Marte cu „sclipici care captează căldura” CITEȘTE ȘI Oamenii de știință vor să încălzească Marte cu „sclipici care captează căldura”
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Seismul a avut magnitudinea de 4.7 Ml pe scara Richter, s-a produs la adâncimea de 5 kilometri și cu intensitatea în zona epicentrală de V grade pe scara Mercalli.

Cutremurul s-a produs la 59 de kilometri E de Arad, 67 de kilometri NE de Timișoara, 68 de kilometri V de Deva, 72 de kilometri V de Hunedoara, 77 de kilometri N de Reșița.

viewscnt
Afla mai multe despre
seism
banat