KALI, un lucru de mâncare bine făcut

KALI, un lucru de mâncare bine făcut
scris 22 aug 2019

KALI insistă să se prezinte ca un restaurant cu produse naturale: KALI eat local este un concept care promovează mâncarea sănătoasă, gătită din produse naturale, provenite de la producători din România, produse a căror trasabilitate poate fi verificată. KALI eat local s-a născut din dorința de a avea o alternativă cu adevărat sănătoasă pentru mâncarea tradițională de cantină, la prețuri rezonabile, fără a face însă rabat de la calitate. Conceptul “eat local” se referă la locul de proveniență al mâncării, axându-se pe cum și cine produce ingredientele. Știm că alimentele românești, crescute de micii producători sunt mai proaspete, mai gustoase și mai hrănitoare decât alimentele care sunt transportate sute, sau chiar mii de kilometri, pentru a ajunge la noi. – scriu la ei pe site.

Eu nu spun că nu o fi adevărat, însă e cu totul fără folos să te prezinți astfel în București și în România, din simplul motiv că nu te crede nimeni, oricâte dovezi ai aduce. Dar asta e o discuție lungă, am scris deja multe despre ea, și nu se va epuiza subiectul prea curând.

Urmărește-ne și pe Google News
Primul restaurant de picnic din București CITEȘTE ȘI Primul restaurant de picnic din București

La parterul acela de bloc de birouri de pe Buzesti, patronul de la Blue Air a deschis în urmă cu mulți ani un restaurant fast-food cu autoservire, care a devenit imediat faimos, pentru că avea mâncare bună și foarte frumos prezentată. Și foarte multe feluri, comparat cu alte restaurante fast-food, înainte de toate. Nu mai țin minte cum se chema, dar lumea îi spunea și atunci “La Blue Air”. Nu m-a surprins deloc să aud că și acum îi spun la fel.

Au mai fost în locul acela niște restaurante înainte, însă fără renume. Acum, trecând prin față, am văzut acest KALI și am intrat. E tot un restaurant cu autoservire, cu multe feluri de mâncare, însă nu atât de spectaculos ca acela, primul. Nici ca număr de feluri de mâncare, și nici ca prezentare. Totuși, față de alte restaurante de acest fel, e mult în fața lor. Au și un meniu a la carte, însă nu am văzut pe nimeni să îl răsfoiască. Și cei care lucrează în zonă și mănâncă zilnic acolo mi-au confirmat că nu au auzit de cineva care să fi comandat astfel până acum.

KALI e un restaurant corect pentru cetele de corporatiști din zonă, bine făcut, eficient. Are clienți destui și se vorbește de bine de el, în general. Nu știu cum e seara, însă e greu de crezut că sunt mulți care îi calcă pragul. Astfel de restaurante din zonele cu multe firme sunt pline la prânz, unele închizând chiar cu totul seara…

viewscnt
Afla mai multe despre
kali
restaurante bucuresti