FOTO La Isoletta cu Jean-Pierre Vigroux

scris 26 iul 2019

La cel mai bun restaurant de fructe de mare din București, după clasamentul nostru, Isoletta din Parcul Herăstrău. Astăzi împreună cu invitatul meu, marele Jean-Pierre Vigroux, un cunoscut connaisseur (sic!), pentru validarea Meniului de degustare Restocracy 2019, cu care s-au înscris în programul Bucharest Degustation Tour. Și amândoi am fost oaspeții lui Viorel Nica, fondatorul și managerul restaurantului. Ne-a gătit Chef Domenico Presta, „my name is Domenico and I am from Calabria…”. El a construit pentru Bucharest Degustation Tour un meniu de degustare din bucătăria italiană clasică, la care a adăugat câteva tușe de originalitate.

VIDEO&FOTO La Mesogios cu Dan Pascariu CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO La Mesogios cu Dan Pascariu
Urmărește-ne și pe Google News

Meniul de degustare de la Isoletta a intrat în programul de promovare Bucharest Degustation Tour pe 2019. Este deja disponibil în restaurant și va rămâne pe toată perioada anului 2019, la prețul de mai jos.

Evenimente

28 noiembrie - Profit Financial.forum

 

Salata / Salad

Salată de homar albastru de Bretagne cu fenicul, roșii cherry și busuioc
(Bretagne lobster salad with fennel, cherry tomatoes and basil)

Rose M  Minuty, Cotes  de Provance

Antreu / Appetizers

Tartar de langustine cu foie gras și trufe negre
(Tartar of scampi with foie gras and truffles)

Vin de Porto învechit 20 ani “Quinta do Noval”

   Antreu cald / Hot appetizers

Capesante St Jaques cu langustine gratinate in stil putanesca
(Sea Scallops with scampi in putanesca style)

Pouilly Fume 2018, Francis Blanchet

Fructe de mare / Seafood

Creveți roșii cu broccoli și bisque de crustacee
(Carabinero shrimps with broccoli and Bisque)

Chardonnay IGT, Capannelle 2015, Toscany, Italy

Felul principal / Main course

Lup de mare sălbatic cu sparanghel și trufe negre
(Wild sea bass with asparagus and black truffles)

Chardonnay IGT, Capannelle 2015, Toscany, Italy

Desert / Dessert

Mousse de Toblerone cu caramel
(Mousse al Toblerone with caramel)

Parfe de înghețată cu caramel
(Crunchy ice cream cake)

Vin de desert Ben Rye Donnafugata

Apă și cafeaua sunt incluse în meniu / Water and coffee are included

Preț meniu / Food menu – 370 lei
Menu with wine pairing – 520 lei

Chef Domenico Presta

Meniul de degustare Restocracy 2019 de la Isoletta

viewscnt
Afla mai multe despre
restaurante bucuresti
la isoletta