FOTO La Corto Maltese cu Principele Michel de Laufenburg

scris 27 iun 2019

La Corto Maltese împreună cu oaspetele meu, Principele Michel de Laufenburg, pentru validarea Meniului de degustare Restocracy 2019, cu care cunoscutul de-acum restaurant Corto Maltese din Str. Radu Beller s-a înscris în programul Bucharest Degustation Tour. Și amândoi am fost oaspeții lui Călin Căpușan, unul dintre cei doi proprietari, alături de Cristi Preotu, și ai lui Gabriel Dina, tânărul și talentatul lor chef.

Chef Gabriel Dina a construit pentru Bucharest Degustation Tour un meniu de degustare preponderent grecesc, deși în meniul lor general multicuisine au și alte feluri de mâncare mediteraneene, de pe partea europeană a Mediteranei, mai precis spus. Un meniu de degustare reprezentativ pentru cei care vor să vadă ce înseamnă bucătăria grecească tradițională, însă făcută cu atenție pentru detaliu și gust.

Urmărește-ne și pe Google News
Cine rezolvă primul dilema vorbitului la telefon în restaurante? CITEȘTE ȘI Cine rezolvă primul dilema vorbitului la telefon în restaurante?

Meniul de degustare de la Corto Maltese a fost validat și a intrat în programul de promovare Bucharest Degustation Tour pe 2019. Este deja disponibil în restaurant și va rămâne pe toată perioada anului 2019, la pretul detaliat în pagina următoare.

 

Htapodi
Octopus Carpaccio / Carpaccio de caracatiță

Kolokithakia keftedes
Greek meatballs with cucumbers, fried in olive oil / Chiftele grecești de dovlecei, prăjite în ulei de măsline

Feta tiganiti
Rolls with macedonian feta cheese, marinated in honey, vinegar and sesame
Brânză Feta înfășurată in foietaj, marinată din miere de pin, oțet balsamic și susan

Chardonnay Classic, Beringer 2016, Napa Valley, USA

Chipirones
Squids cooked in basque style, lettuce / Calamari gătiți în stil basc, salată verde

Grill tuna with coriander, baked potatoes in Greek  style / Ton gatit la grătar cu coriandru și cartofi gătiti în stil grecesc

Cuvée des Conti,  Château Tour des Gendres 2017, Bergerac, France

Lamb leg cooked with green onion, dill and dried plumes, vegetables in the oven / Pulpă de miel gătită cu ceapă verde, mărar și prune uscate, legume la cuptor

Brie with black truffles from Transylvania / Brie cu trufe negre de Transilvania

Clos de los Siete,  Michel Rolland 2014,  Mendoza, Argentine

Orange pie with walnut ice cream / Plăcintă de portocale cu înghețată de nuci

Rice milk à la Corto / Orez cu lapte à la Corto

Moscato D’Asti Bianco Spino 2017, Piemonte, Italy

 

Food menu – 270 lei/person, VAT included
Menu with wine pairing – 410 lei/person, VAT included

Preț meniu mâncare: – 270 lei/persoană, TVA inclus
Pret meniu cu pairing vinuri – 410 lei/ persoana, TVA inclus

viewscnt
Afla mai multe despre
corto maltese
restaurante bucuresti