VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România - Fondator Reconnect Glamping: Noi pariem pe partea premium. Am reușit să stabilim parteneriate ce ne permit să aducem oaspeții cu elicopterul

VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România - Fondator Reconnect Glamping: Noi pariem pe partea premium. Am reușit să stabilim parteneriate ce ne permit să aducem oaspeții cu elicopterul
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 iul 2024

Deși relativ nou pe piața locală, conceptul de glamping prezintă tot mai mult interes printre turiștii români, spune, la emisiunea (Re)Descoperă România de la PROFIT NEWS TV, Andrei Dănilă, fondator Reconnect Glamping, un proiect dezvoltat în localitatea Stulpicani, o locație care se bucură de peisaje extraordinare, de aer curat și, în același timp, de lipsa aglomerației din stațiunile consacrate turistice.

„România se bucură de spații extraordinar de frumoase naturale și vrem să ducem luxul hotelului de 5 stele în mijlocul naturii. Proiectul a durat 2 ani pentru implementare, dar ideea ne-a venit acum 10 ani. A durat ceva să ajungem la ce este acum și să lansăm prima locație.

Intenționăm însă să acoperim toată România, toate zonele pe care le descoperim și reușim să plasăm astfel de locați. Intenția este să extindem și peste granițele țării acest concept”, mai spune acesta.

Urmărește-ne și pe Google News

În prima locație, din localitatea Stulpicani, la 10 minute distanță de Gura Humorului, sunt finalizate 5 căsuțe a câte 3 locuri fiecare. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

„Cele 5 căsuțe sunt construite și dotate la nivel premium, cu absolut tot ce se găsește într-o cameră de hotel de 5 stele. Mai există și o zonă de recepție care are și un mic bistro. Am gândit spațiul pentru reconectare cu natura, cu prietenii, familia, iubita și următorul pas este în a dezvolta o zonă de tip SPA, care e cerută intens de cei care deja ne-au vizitat.

VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România – Alexandru Mihai, Nordis Group: E o perioadă foarte bună să cumperi. Peste jumătate din weekend-urile de până acum au fost sold out CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România – Alexandru Mihai, Nordis Group: E o perioadă foarte bună să cumperi. Peste jumătate din weekend-urile de până acum au fost sold out

Ne adresăm clasei premium, o clasă care în România nu are foarte multe opțiuni. Am reușit să stabilim parteneriate ce ne permit să aducem oaspeții chiar cu elicopterul din zone mai îndepărtate și ceea ce s-a dezvoltat de la sine ca și tip de turiști a fost organizarea de evenimente private”, precizează Andrei Dănilă, adăugând că oaspeții se bucură și de servicii de tip concierge, exact ca la un hotel de 5 stele.

„Din ce în ce mai mulți oaspeți vor să rezerve întreaga locație fie pentru zi onomastică, fie pentru un weekend cu prietenii apropiați sau pentru evenimente corporate”, completează acesta.

Clienții au și o multitudine de activități în zonă, de la pârtii de ski, parc acvatic și până la experiențe precum vizite la stână, gospodării sau diverși meșteșugari.

„Noi pariem pe partea premium pentru că e extrem de puțin acoperită în România și oamenii care au resurse financiare mai bune nu prea au ce să facă și își doresc un nivel de confort și de servicii superior celor clasice. Cel puțin în zona unde noi am dezvoltat proiectul este foarte mult interes pe partea de turism. Este și o zonă dezvoltată”, afirmă el.

viewscnt
Afla mai multe despre
andrei dănilă
reconnect glamping