FOTO Netflix pregătește un nou design

FOTO Netflix pregătește un nou design
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 iun 2024

Aplicațiile Netflix pentru televizoare ar putea primi, în curând, un nou design, care este, în prezent, testat de compania americană.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Noul design implică două schimbări importante - trecerea la imagini dinamice pentru conținutul selectat și renunțarea la meniul lateral în favoarea unuia orizontal.

În locul imaginilor statice de până acum, filmul sau serialul selectat va afișa inițial o imagine mai mare, care se va transformă imediat într-un video preview.

Max se scumpește în Statele Unite CITEȘTE ȘI Max se scumpește în Statele Unite

Sub elementul grafic, vor fi afișate informații despre titlul respectiv,  precum o scurtă descriere, genul programului și anul lansării.

A doua schimbare este înlocuirea meniului lateral cu unul orizontal, plasat în partea de sus a ecranului, cum este deja cazul la unele dintre serviciile concurente.

Dincolo de schimbarea de plasament, noul meniu are doar cinci elemente - căutare, Home, Shows, Movies și My Netflix, unde se regăsesc, de exemplu, titlurile salvate pe lista personală.

Compania testează în prezent noua interfață cu un număr mic de utilizatori, înainte de a decide când și sub ce formă finală o va implementa.

FOTO Netflix pregătește un nou design

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
design
tv
filme
seriale