După Ungaria și Italia, platforma de educație pentru stomatologi, creată în cadrul companiei NOA DENT RESEARCH, urmează a fi activă și pe piața din Franța, cel mai probabil la finalul anului. Compania are planuri de a atrage și o nouă rundă de finanțare la începutul lui 2023 pentru dezvoltarea softului.
„Avem multiple moduri de scalare. Primul mod este cel în care platforma se va dezvolta și pe partea de medicină generală și farmacie. Practic, pe toate specialitățile medicale. Dar acum prioritar pentru noi este scalarea la nivel internațional pe zona de stomatologie. A doua modalitatea de scalare a platformei este prin introducerea a mai multor proiecte care se adresează mai multor stakeholderi din domeniul medical. Putem să scalăm și pe partea de educație și facem deja lucrul ăsta.
Noi ne-am transformat dintr-un organizator de evenimente într-o platformă care oferă concept, comunitate și soft pentru organizatorii de evenimente. Asta înseamnă că orice organizator de evenimente medicale, orice creator de conținut care se adresează medicilor stomatologi poate să vină pe platformă și să-și implementeze eventul. În doi ani de zile, noi am ajuns la peste 19.000 de medici stomatologi în România pe platformă, din cei aproximativ 21.000 câți există în mod oficial”, a spus, la emisiunea PROFIT LIVE de la PROFIT NEWS TV, Cătălin Balog Bellu, fondator Ulpia.
28 noiembrie - Profit Financial.forum
Planurile companiei includ intrarea pe noi piețe, dar și atragerea unei noi runde de finanțare pentru dezvoltarea softului.
„Noi suntem o platformă inovativă. Vrem să descoperim acum o strategie eficientă de go to market în alte țări. Am demonstrat în România că știm să facem lucrul asta. Acum am intrat în Ungaria și Italia, iar probabil la sfârșitul anului vom intra și în Franța. Vrem să descoperim o strategie mai bună prin care să scalăm mai rapid în țările respective.
La începutul anului am avut prima rundă de investiții. Deocamdată, planurile de internaționalizare merg din această runda de finanțare. Noi ne propusesem să atragem 200.000 de euro, am atras 340.000 de euro. Vom mai ridica o rundă de finanțare la începutul anului viitor, pentru a ne dezvolta soft-ul”, precizează acesta.