ULTIMA ORĂ NATO l-a numit pe Mark Rutte în postul de secretar general al Alianței

ULTIMA ORĂ NATO l-a numit pe Mark Rutte în postul de secretar general al Alianței
Profit.ro
Profit.ro
scris miercuri, 11:57

Cele 32 de state membre ale NATO l-au numit pe prim-ministrul interimar olandez Mark Rutte în postul de secretar general al Alianței, pentru a-i succeda lui Jens Stoltenberg, potrivit unui comunicat oficial difuzat în urma unei reuniuni a Consiliului Atlanticului de Nord, transmit agențiile internaționale de presă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Rutte, în vârstă de 57 de ani, își va prelua funcția la data de 1 octombrie, înlocuindu-l pe norvegianul Stoltenberg, aflat în acest post de zece ani, scrie Agerpres.

Taxiurile fără șofer produse de Google devin disponibile pentru publicul larg în San Francisco CITEȘTE ȘI Taxiurile fără șofer produse de Google devin disponibile pentru publicul larg în San Francisco

Numirea lui Rutte devenise o formalitate după ce singurul său rival pentru acest post, președintele României, Klaus Iohannis, își anunțase săptămâna trecută retragerea candidaturii, în lipsa unei susțineri suficiente, notează Reuters.

Jens Stoltenberg a salutat în succesorul său 'un adevărat transatlantist, un lider puternic și un constructor de consens'.

viewscnt
Afla mai multe despre
nato
mark rutte