Ambasadorul Coreei de Sud la București, după o excursie pe Transfăgărășan: România este o țară binecuvântată

Ambasadorul Coreei de Sud la București, după o excursie pe Transfăgărășan: România este o țară binecuvântată
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 sep 2024

România este o țară binecuvântată, afirmă Rim Kap-soo, ambasadorul Coreei de Sud la București, după o excursie pe Transfăgărășan El își exprimă speranța că mulți turiști coreeni îi vor putea împărtăși această opinie, subliniind că și-a petrecut vara în România.

”Am făcut o scurtă excursie pe Transfăgărășan. Priveliștea uluitoare mi-a liniștit mintea. România este o țară binecuvântată. Sper că mulți turiști coreeni să îmi poată împărtăși acest sentiment”, a scris el pe Facebook.

Urmărește-ne și pe Google News
Costul orar al forței de muncă a crescut CITEȘTE ȘI Costul orar al forței de muncă a crescut
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Diplomatul precizează că a stat vara aceasta în România, unde și-a petrecut timp și a cheltuit bani pentru a vedea frumusețile României, scrie News.ro.

El a postat și un text în limba coreeană în care spune că a fost la munte, pe Transfăgărașan, unde priveliștea de la Bâlea Lac îți taie răsuflarea și că a întâlnit un urs, pe care l-a fotografiat.

”România este un tărâm binecuvântat cu așa natură”, conchide diplomatul, postând mai multe imagini din timpul călătoriei, inclusiv imaginea cu ursul.

viewscnt
Afla mai multe despre
transfăgărășan
ambasador
coreea de sud