Schimbare la vârful PwC România

Schimbare la vârful PwC România

Daniel Anghel

Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 10:34

Daniel Anghel devine Country Managing Partner al PwC România, preluând acest rol de la Dinu Bumbăcea care a condus compania în ultimii trei ani. Dinu Bumbăcea va continua în cadrul PwC România ca Partener și Lider al Departamentului de Consultanță pentru Afaceri.

Daniel Anghel s-a alăturat PwC România în anul 1997. În ultimii șase ani a condus  Departamentul de Consultanță Fiscală și Juridică, lucrând în proiecte complexe pentru companii multinaționale și locale din sectoare diverse.

Vodafone Romania va încasa peste 417 milioane de lei pentru realizarea infrastructurii de cloud guvernamental CITEȘTE ȘI Vodafone Romania va încasa peste 417 milioane de lei pentru realizarea infrastructurii de cloud guvernamental
Urmărește-ne și pe Google News

Daniel Anghel este implicat constant în consultările mediului de afaceri cu autoritățile guvernamentale, fiind în prezent Președinte al Consiliului Investitorilor Străini (FIC). Licențiat în Științe Economice în cadrul Academiei de Științe Economice din București, deține un Certificat Profesional în Management la Open University prin intermediul London Business School și o specializare în management la INSEAD.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

PwC România este prima mare companie de servicii profesionale înregistrată în România după 1989.  În prezent, echipa PwC România și Moldova numără peste 800 de profesioniști, coordonată de 26 de Parteneri, având birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Chișinău.

viewscnt
Afla mai multe despre
pwc românia
daniel anghel