Spectral Mobilă continuă extinderea

Spectral Mobilă continuă extinderea
Profit.ro
Profit.ro
scris luni, 11:07

Spectral Mobilă a inaugurat, în Bistrița, al 38-lea magazin Spectral Mobilă din România. Magazinul va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Suntem pe ultima sută de metri și cu construcția centrului logistic din apropierea fabricii, care va avea o suprafață de depozitare de peste 3.500 mp”, spune Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA.

FOTO Hilton intră în Maramureș CITEȘTE ȘI FOTO Hilton intră în Maramureș

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 300 mp și a necesitat o investiție totală de 200.000 de euro.

Recent, compania a început construcția unui centru logistic format din 6 hale, cu o suprafață totală de depozitare de peste 3.500 metri pătrați. Investiția în noua locație va ajunge la 8,5 milioane de lei, iar 6,5 milioane provin dintr-un credit obținut de la UniCredit Bank. Centrul logistic este amplasat în apropierea fabricii pe care compania o deține în Tutova, județul Vaslui, iar după finalizarea lucrărilor, amplasamentul pe care va funcționa fabrica va depăși 37.000 metri pătrați.

Spectral Mobila SA deține o fabrică în apropierea municipiului Bârlad.

Spectral Mobila SA a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri netă de 5,8 milioane de euro, în creștere cu 16% față de cea din 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
spectral mobilă
mobila
magazin