Pep&Pepper își continuă expansiunea în România

Pep&Pepper își continuă expansiunea în România
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 10:06

Pep&Pepper, rețeaua de restaurante fast-casual fondată de antreprenorul român Dan Isai, unul dintre fondatorii Salad Box, își continuă expansiunea, având deja 14 locații deschise în cele mai importante orașe din România, inclusiv București, Cluj-Napoca, Constanța, Brașov, Alba Iulia, Târgu Mureș, Craiova, Timișoara și Iași.

Operând printr-un mix de zece unități deținute în regim propriu și patru francizate, brandul este pregătit să își extindă și mai mult prezența, cu noi restaurante, în zone urbane cheie, precum Sibiu și Cluj, care vor fi deschise până la sfârșitul anului 2024.

Urmărește-ne și pe Google News
Undă verde: Dona preia Divizia VET din cadrul Vetro Solutions și intră pe o nouă nișă CITEȘTE ȘI Undă verde: Dona preia Divizia VET din cadrul Vetro Solutions și intră pe o nouă nișă
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Lanțul va continua planurile de dezvoltare pe parcursul anului 2025, vizând orașele majore din România. În acest context, ca parte a dezvoltării sale strategice, Pep & Pepper caută noi parteneri de franciză.

Pep&Pepper este pe piață din anul 2017 și este operat de Grupul Sterling Cruise. 

Sterling Cruise, companie fondată de Dan Isai alături de alți antreprenori, a fost lansată în 2014 și operează branduri precum Salad Box, Pep & Pepper, Boss Mini Burgers sau Resto Aperto. Sterling Cruise a adus în România lanțul american de restaurante de tip fast-food Popeyes.

viewscnt
Afla mai multe despre
pep&pepper
restaurant
dan isai