Android 15, lansat oficial

Android 15, lansat oficial
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 08:44

Google a lansat Android 15, sistem de operare care va fi disponibil pe dispozitivele compatibile în săptămânile și lunile următoare.

Mai târziu decât în anii precendenți, Android 15 este disponibil în mod oficial la o lună după lansarea codului sursă - în anii trecuți cele două versiuni erau disponibile simultan.

Urmărește-ne și pe Google News

În lipsa unor noutăți notabile și vizibile, Android 15 se laudă cu funcții securitate și intimitate precum Detection Lock, care protejează datele personale cu ajutorul AI-ului.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Apple lansează tableta Pad mini 7 CITEȘTE ȘI Apple lansează tableta Pad mini 7

Măsuri suplimentare de securitate au fost adăugate și pentru a preveni scoaterea neautorizată a cartelei SIM și dezactivarea localizării cu Find My Device.

Android 15 oferă și un așa-zis spațiu privat, unde pot fi adăugate anumite aplicații care devin invizibile altor persoane.

La fel ca în anii anteriori, primii care vor putea instala noua versiune sunt posesorii smartphone-urilor Pixel, vândute de Google. Ceilalți utilizatori vor avea de așteptat, mai mult ori mai puțin, în funcție de cum se va mișca producătorul dispozitivului.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
android 15
smartphone