FOTO Discounterul german Penny deschide un nou magazin în România

FOTO Discounterul german Penny deschide un nou magazin în România
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 12:35

Discounterul german Penny își continuă expansiunea și anunță deschiderea magazinului cu numărul 382 din România, în Turceni, județul Gorj. 

Compania, parte a grupului german REWE, a anunțat recent că venitul minim net pentru angajați este de 3.584 de lei, iar acesta include și valoarea tichetelor de masă, tichete de sărbători și bonusuri de performanță cu grad mediu de îndeplinire.

Urmărește-ne și pe Google News
ULTIMA ORĂ Pepsi readuce în Grecia o mare parte din producția de răcoritoare din România CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Pepsi readuce în Grecia o mare parte din producția de răcoritoare din România

Alături de creșterea venitului minim, angajații primesc beneficii salariale, printre care 1 salariu mediu la nașterea unui copil, vouchere pentru rechizite, vouchere pentru scutece pentru nou-născuți, 3 salarii de bază brute în luna pensionării.

FOTO Discounterul german Penny deschide un nou magazin în România

Penny este un concept al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași.

În prezent, rețeaua Penny în România este alcătuită din 382 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 7.3000 de angajați.

Recent, compania a început lucrările la cel mai nou depozit din România, situat în Mihăilești, județul Giurgiu.

viewscnt
Afla mai multe despre
penny românia
magazin