Carrefour are în România piața performantă a Europei

Carrefour are în România piața performantă a Europei
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 15:40

Grupul francez Carrefour, cel mai mare retailer european, a raportat o performanță îmbunătățită în al treilea trimestru al exercițiului său financiar, comportamentul consumatorilor continuând să se redreseze în Franța și Europa.

Carrefour a înregistrat o creștere a vânzărilor de 8,8% în trimestrul al treilea, la 23,98 miliarde de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO French Revolution iese în premieră cu prăjturi ecler în afara Bucureștiului și a României CITEȘTE ȘI VIDEO French Revolution iese în premieră cu prăjturi ecler în afara Bucureștiului și a României
Evenimente
>31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Este semnalată performanța produselor marca Carrefour, care au reprezentat 36% din vânzările de alimente pe parcursul trimestrului.

În Franța, Carrefour a înregistrat o scădere a vânzărilor cu 3% în Franța, dar cu o creștere a cotelor de piață, determinată de integrarea Cora și Match.

În Europa, vânzările totale au scăzut cu 1,5%. În România, însă, au crescut tot cu 1,5%, respectiv circa 800 milioane euro.

Harrolds a intrat în faliment CITEȘTE ȘI Harrolds a intrat în faliment

Vânzările au crescut cu 5,8% în Brazilia, retailerul performând puternic în toate formatele.

Carrefour și-a menținut obiectivele pe întregul an și a răscumpărat acțiuni în valoare de 616 milioane de euro, ca parte a programului său de răscumpărare de acțiuni de 700 de milioane de euro pentru 2024.

De asemenea, compania a finalizat conversia a 34 de magazine Cora și intenționează să închidă proiectul până la sfârșitul lunii noiembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
carrefour
india