Amazon lansează un abonament pentru funcțiile de inteligență artificială. Ce vor primi cliențiii pentru o sumă lunară

Amazon lansează un abonament pentru funcțiile de inteligență artificială. Ce vor primi cliențiii pentru o sumă lunară
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 aug 2024

Amazon urmează să lanseze un abonament pentru funcțiile de inteligență artificială ale companiei în octombrie.

Pentru 10 dolari pe lună, clienții vor avea acces la un chatbot cu funcții precum rezumarea articolelor lungi, conform Washington Post.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Noi branduri intră în Aeroportul Otopeni. Recent, inspectorii ANPC au intrat în cafenelele și restaurantele din aeroport CITEȘTE ȘI FOTO Noi branduri intră în Aeroportul Otopeni. Recent, inspectorii ANPC au intrat în cafenelele și restaurantele din aeroport
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Amazon a raportat venituri mai slabe decât se aștepta pentru al doilea trimestru și a emis o prognoză dezamăgitoare pentru al treilea trimestru.

Veniturile au însumat 147,98 miliarde dolari față de 148,56 miliarde dolari estimat.

Setea de bere a Germaniei scade CITEȘTE ȘI Setea de bere a Germaniei scade

Acum, Amazon estimează că veniturile din trimestrul curent vor fi cuprinse între 154 de miliarde de dolari - 158,5 miliarde de dolari, reprezentând o creștere de 8% până la 11% comparativ cu trimestrul al treilea a anului trecut. Punctul de mijloc al intervalului de prognoză al Amazon a fost de 156,25 miliarde de dolari, urmând estimarea medie a analiștilor de 158,24 miliarde de dolari.

Amazon se așteaptă ca veniturile operaționale din al treilea trimestru să se situeze în intervalul 11,5 miliarde dolari - 15 miliarde dolari, comparativ cu 11,2 miliarde dolari cu un an în urmă. Analiștii estimează un venit din exploatare pentru al treilea trimestru de 15,3 miliarde dolari.

Băcănia Boierească intră în București CITEȘTE ȘI Băcănia Boierească intră în București

Amazon continuă să ia în calcul o creștere lentă a activității sale de retail de bază, pe măsură ce concurența se încinge, în mare parte generată de platforme de reduceri precum Temu și Shein, care permit comercianților chinezi să vândă articole ieftine consumatorilor din SUA.

Vânzările din segmentul de magazine online au crescut cu doar 5% de la an la an. Veniturile din serviciile vânzătorilor terți, care includ comisioane și taxe de executare și expediere, accelerează mai rapid, crescând cu 12% în timpul trimestrului.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
venituri