Afine și zmeură românești - exportate la magazinele Lidl din Ungaria și Polonia

Afine și zmeură românești - exportate la magazinele Lidl din Ungaria și Polonia
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 iul 2024

Lidl transmite că a a facilitat în România exporturi în valoare de aproape 1 milion de euro pentru 5 producători de afine și zmeură.

În total, 176 tone de afine și aproximativ o jumătate de tonă de zmeură produse în România au fost exportate către magazinele Lidl din Ungaria și Polonia.

Urmărește-ne și pe Google News

Rețeaua de magazine Lidl a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri consolidată de peste 22,4 miliarde de lei net, cu un profit net de aproximativ 1 miliard de lei.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
McDonald\'s a pierdut dreptul de marcă înregistrată în UE pentru sortimentele cu pui ale celebrului \ CITEȘTE ȘI McDonald's a pierdut dreptul de marcă înregistrată în UE pentru sortimentele cu pui ale celebrului "Big Mac"

Rata de profitabilitate pentru anul calendaristic 2023 este 4,7%, în scădere față de anul anterior (5,3%), când cifra de afaceri a a fost de peste 18,5 miliarde lei, iar profitul net, de aproape 1 miliard de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
lidl
magazin