Leroy Merlin pregătește un nou magazin în România

Leroy Merlin pregătește un nou magazin în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iun 2024

Leroy Merlin România, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, al doilea jucător de pe piața de bricolaj din România, cu o rețea de 21 de magazine la nivel național, a închiriat 9.000 de metri pătrați în cadrul proiectului Pitești Shopping Park, dezvoltat de Square 7 Properties.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Deschiderea magazinului din Pitești este programată pentru toamna acestui an.

ANALIZĂ Topul celor mai mari brokeri imobiliari din România CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Topul celor mai mari brokeri imobiliari din România

Recen, retailerul a anunțat că va deschide două noi magazine în București.

Leroy Merlin, al doilea jucător de pe piața de bricolaj din România după cifra de afaceri raportată în 2022, are 21 magazine, cu aproape 3.500 de angajați în 15 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea, Târgoviște și Arad.  

Leroy Merlin, membră a Grupului Francez ADEO, este lider european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit. Harta ADEO cuprinde peste 1.000 de magazine situate în 20 de țări ce deservesc 500 de milioane de locuitori și profesioniști.

viewscnt
Afla mai multe despre
leroy merlin
pitesti
magazin