FOTO VGP, al miliardarului belgian Jan Van Geet, extinde parcul logistic din Timișoara

FOTO VGP, al miliardarului belgian Jan Van Geet, extinde parcul logistic din Timișoara
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iun 2024

VGP, furnizor european de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale de înaltă calitate, marchează o nouă etapă în dezvoltarea VGP Park Timișoara prin extinderea parcului logistic, cu construcția celei de-a opta clădiri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Noua clădire are o suprafață închiriabilă de 32.768 metri pătrați.

Supernova, cel mai mare proprietar de foste hipermarketuri cora, intră și pe piața de energie regenerabilă din România CITEȘTE ȘI Supernova, cel mai mare proprietar de foste hipermarketuri cora, intră și pe piața de energie regenerabilă din România

VGP Park Timișoara este un centru logistic și industrial poziționat în apropierea Aeroportului Internațional Timișoara. Parcul are deja șapte clădiri finalizate și găzduiește clienți din diverse sectoare, inclusiv transport, logistică, servicii de curierat, producție auto și electronice. VGP Park Timișoara se întinde pe o suprafață de 349.098 metri pătrați.

FOTO VGP, al miliardarului belgian Jan Van Geet, extinde parcul logistic din Timișoara

În 2022, cum a relatat atunci Profit.ro în premieră, VGP a achiziționat terenuri cu o suprafață totală de circa 24 de hectare, de la ieșirea din București pe Autostrada Soarelui, una dintre cele mai mari tranzacții cu teren ale anului.

În decembrie 2023, VGP a anunțat că împrumută 150 milioane euro pentru instalarea de panouri solare pe acoperișurile centrelor logistice, inclusiv în România.

One United Properties a prevândut 80% din unitățile primei faze One Lake District, valoare brută de dezvoltare de peste 138 milioane euro CITEȘTE ȘI One United Properties a prevândut 80% din unitățile primei faze One Lake District, valoare brută de dezvoltare de peste 138 milioane euro

VGP operează astăzi cu aproximativ 368 de angajați cu normă întreagă în 17 țări europene, direct și prin mai multe asociații mixte 50:50. În decembrie 2023, valoarea brută a activelor VGP, inclusiv asocieri în participațiune deținute în proporție de 100%, a fost de 7,19 miliarde de Euro, iar compania a avut o valoare netă a activelor (EPRA NTA) de 2,3 miliarde de euro. VGP este listată la Euronext Brussels.

VGP a fost înființată în 1998 de antreprenorul belgian Jan Van Geet ca o afacere de familie în Cehia, sediul companiei fiind relocat ulterior în Belgia.

viewscnt
Afla mai multe despre
vgp
parc logistic