Emblematicul magazin Eva din București, vândut

Emblematicul magazin Eva din București, vândut
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 09:22

Bluehouse Capital a vândut spațiul fostului magazin Eva din centrul Bucureștiului, astăzi închiriat de Mega Image, către un investitor local, într-o tranzacție evaluată la aproximativ opt milioane de euro.

Spațiul comercial are o suprafață închiriabilă de aproximativ 1.700 de metri pătrați. 

FOTO Frații Pavăl cumpără teren de la un fost diplomat și de la tatăl fostului antrenor al Simonei Halep în unul din cele două județe rămase fără un magazin Dedeman CITEȘTE ȘI FOTO Frații Pavăl cumpără teren de la un fost diplomat și de la tatăl fostului antrenor al Simonei Halep în unul din cele două județe rămase fără un magazin Dedeman
Urmărește-ne și pe Google News

Rețeaua de supermarketuri Mega Image a deschis o unitate în acest spațiu la finalul anului 2014.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Bluehouse Capital a fost implicat în dezvoltarea, achiziționarea și vânzarea mai multor proiecte imobiliare reprezentative din România, printre care proiectele de birouri Expo Business Park, City Gate, Olympia Tower, Victoria Center și Astoria Business Center.

În anul 2020, omul de afaceri georgian Shalom Shai, fondatorul grupului Dona, a achiziționat clădirea de birouri butique Astoria Business Center din centrul Bucureștiului de la Bluehouse Capital la un preț de 9 milioane de euro.

VIDEO&FOTO Ion Țiriac pregătește un turn cu 14 etaje pe malul lacului CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Ion Țiriac pregătește un turn cu 14 etaje pe malul lacului

În 2023, Grupul imobiliar Yellow Tree, controlat, indirect, de omul de afaceri britanic Carl Bossino, a cumpărat clădirea de birouri Olympia Tower din București de la Bluehouse Capital. O altă tranzacție a vizat Victoria Center în anul 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
bluehouse capital
magazinul eva