Răzvan Gălățan, Director Operațional Goodwill Consulting, în podcastul Pluxee IMM Connect: „Este esențial ca antreprenorii să abordeze aceste fonduri cu o strategie bine definită, axată pe creșterea și dezvoltarea afacerii lor”

Răzvan Gălățan, Director Operațional Goodwill Consulting, în podcastul Pluxee IMM Connect: „Este esențial ca antreprenorii să abordeze aceste fonduri cu o strategie bine definită, axată pe creșterea și dezvoltarea afacerii lor”
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 10 iun 2024

Răzvan Gălățan, Director Operațional Goodwill Consulting a acceptat invitația jurnalistului Toader Păun la podcastul Pluxee IMM Connect pentru a oferi antreprenorilor informații actuale despre accesarea fondurilor nerambursabile în 2024. Episodul lunii mai aduce o privire de ansamblu valoroasă pentru a înțelege mai bine cum se derulează un proiect de finanțare, de la etapa de informare până la finalul perioadei de durabilitate.

Pluxee IMM Connect este comunitatea dedicată antreprenorilor care doresc să își dezvolte afacerile. Cu un portofoliu de 35.000 de clienți, dintre care peste 70% sunt din sectorul IMM, Pluxee România lansează platforma Pluxee IMM Connect, un hub de cunoștințe și networking ce sprijină antreprenorii să își crească afacerile. Prin intermediul acestei platforme, utilizatorii au acces la conținut valoros creat în colaborare cu experți din cele mai dinamice domenii de business. Comunitatea se adresează atât clienților Pluxee, cât și tuturor antreprenorilor interesați de informații la zi care să-i ajute să-și crească afacerile.

Urmărește-ne și pe Google News

Răzvan Gălățan, în echipa Goodwill Consulting din 2015 și Director Operațional din 2021, a obținut performanțe deosebite în consultanța pentru fonduri nerambursabile și a realizat cea mai mare cifră de afaceri din istoria companiei, reușind să atragă fonduri importante pentru mediul public și privat din România. Din 2024, Răzvan Gălățan este și Vicepreședinte la ACRAFE - Asociația Consultanților din România pentru Accesarea Fondurilor Europene.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

2024, un an important pentru finanțarea prin fonduri nerambursabile

Profitați de anul 2024 pentru că în 2025 s-ar putea să nu mai aveți de ce să profitați.

Răzvan Gălățan a declarat în podcastul Pluxee IMM Connect că fondurile europene reprezintă un instrument esențial de dezvoltare a mediului antreprenorial din România, oportunitate fructificată, din fericire, de companiile românești care manifestă un interes crescut pentru finanțarea prin fonduri nerambursabile. Acesta a mai menționat că anul 2024 este un an esențial pentru obținerea fondurilor europene, următorii anii fiind dedicați implementării programelor deschise în acest an.

O strategie bine definită, esențială pentru succesul proiectului

Întrebat de riscurile sau dezavantajele pe care le-ar putea avea această metodă de finanțare pentru o companie, Răzvan a declarat că nu există riscuri, atât timp cât există o viziune clară de dezvoltare și o bună sănătate financiară a companiei.

Încurajez ca fondurile europene să fie văzute ca un mecanism de dezvoltare și nu ca bani gratuiți. Este esențial ca antreprenorii să abordeze aceste fonduri cu o strategie bine definită, axată pe creșterea și dezvoltarea afacerii lor.

Pentru a avea acces la podcastul Pluxee IMM Connect și la toate resursele comunității, antreprenorii trebuie să se înregistreze pe platformă. Este rapid și simplu, fiind necesare doar câteva clickuri pentru a deschide ușa către inspirație și informații utile.

«Ce am nevoie, cu ce mă ajută și cât mă costă?». Acestea sunt cele trei întrebări fundamentale la care ar trebui să răspundă un antreprenor, înainte de a căuta finanțare.”, Răzvan Gălățan, Director Operațional Goodwill Consulting

Pentru mai multe sfaturi practice și recomandări bazate pe experiența bogată a invitatului din acest episod în consultanța de fonduri nerambursabile, ascultați integral podcastul Pluxee IMM Connect, aici.

Articol susținut de Pluxee

viewscnt
Afla mai multe despre
răzvan gălățan
goodwill consulting
pluxee imm connect