Poșta vrea să cumpere 2.000 de PC-uri

Poșta vrea să cumpere 2.000 de PC-uri
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 19 aug 2024

Compania Națională Poșta Română (CNPR) a inițiat o procedură care urmărește atribuirea unui contract de furnizare a 2.000 de computere (stații de lucru All in One), contractul fiind estimat la 8 milioane de lei, fără TVA.

"Modernizarea rețelei poștale cu tehnică de calcul de ultimă generație face parte din programul de investiții al Companiei Naționale "Poșta Română", jaloanele din cadrul Planului de Management fiind respectate întocmai. Poșta Română se află într-un proces amplu de modernizare etapizat pe mai mulți ani, ce implică reorganizări, investiții în tehnologie, modernizări de procese etc., având ca scop eficientizarea operațiunilor Companiei Naționale "Poșta Română". Principalii beneficiari ai procesului de modernizare sunt în primul rând salariații Poștei Române și apoi clienții și cetățenii României", se arată într-un răspuns al companiei remis la solicitarea Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

Documentația licitației, disponibilă AICI, nu motivează obiectivul achiziției, dar este cunoscut faptul că managementul Poștei Române urmărește modernizarea și digitalizarea activității operatorului poștal național.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Ofertele vor fi deschise în a doua parte a lunii septembrie.

Tranzacție - Cea mai mare platformă din Europa pentru licitație digitală de bunuri de afaceri cumpără afacerea Surplex din România CITEȘTE ȘI Tranzacție - Cea mai mare platformă din Europa pentru licitație digitală de bunuri de afaceri cumpără afacerea Surplex din România

Cu afaceri anuale de peste un miliard de lei, Poșta Română are ca acționari Ministerul Cercetării Inovării și Digitalizării (MCID) - 93,75% din acțiuni și Fondul Proprietatea, cu o participație de 6,25%.

Compania este cel mai mare operator local de profil, are peste 24.000 salariați și o rețea teritorială de peste 5.600 de unități.

viewscnt
Afla mai multe despre
posta
calculatoare