Tranzacție: Dona preia Divizia VET din cadrul Vetro Solutions și intră pe o nouă nișă

Tranzacție: Dona preia Divizia VET din cadrul Vetro Solutions și intră pe o nouă nișă
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 aug 2024

Dona Logistica, parte a parte grupului Dona, care include o rețea de peste 310 farmacii proprii, preia Divizia VET din cadrul Vetro Solutions, tranzacția fiind în analiza Consiliul Concurenței.

Dona Logistica este distribuitor de produse farmaceutice de uz uman către spitale și farmacii, prin intermediul farmaciilor Dona.

Urmărește-ne și pe Google News
Guvernul vrea ca ANAF să colecteze 193 miliarde lei în ultimele luni din an, cu 5 miliarde lei peste plan. Cheltuielile cu bunuri și servicii ar trebui reduse cu alte 5 miliarde lei - surse CITEȘTE ȘI Guvernul vrea ca ANAF să colecteze 193 miliarde lei în ultimele luni din an, cu 5 miliarde lei peste plan. Cheltuielile cu bunuri și servicii ar trebui reduse cu alte 5 miliarde lei - surse
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Vetro Solutions S.A. este importator și distribuitor de medicamente și servicii pentru cabinete veterinare, clinici, farmacii, pet-shop-uri și ferme. În cadrul Vetro Solutions S.A. funcționează Divizia VET, specializată în distribuția cu ridicata de produse veterinare destinate cabinetelor, clinicilor și farmaciilor veterinare, precum și pet-shop-urilor.

Vetro Solutions a fost fondată în 2012 de medicul veterinar Dumitru Fodor și în 2021 a primit autorizația de funcționare pentru fabrica proprie din Iași. Tot în 2021 compania a lansat și brandul adVET, denumire sub care produce medicamentele veterinare la Iași. 

În anul 2022, Vetro Solutions a devenit societate pe acțiuni.

Dona Logistică face parte din Grupul Dona, alături de Siepcofar sau Dona Marketing.

Tranzacție - Marcos Provit vinde farmacii către Catena și Dr. Max CITEȘTE ȘI Tranzacție - Marcos Provit vinde farmacii către Catena și Dr. Max

Grupul Dona este controlat de antre­pre­norul român Eugen Banciu și include rețeaua de peste 310 farmacii proprii, precum și distribuitorul de medicamente cu același nume.

Rețeaua de farmacii Dona  este deținută prin Dona Logistica.

În vara anului 2022, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) a acordat grupului o finanțare de 12,5 milioane de euro.

Grupul a transmis atunci că are în plan un proiect de 17,9 milioane de euro care vizează extinderea rețelei, îmbunătățirea serviciilor și dezvoltarea profesională a sute de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
vetro solutions
dona logistica