Packeta lansează angajări în România

Packeta lansează angajări în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 aug 2024

Packeta România, platformă digitală globală pentru comerțul online și membră a grupului ceh Packetaanunță deschiderea a peste 45 de posturi vacante în  departamentele: Vânzări, Operațional-depozite (București și Oradea) și Customer suport, pe care își propune să le ocupe în perioada imediat următoare.

Posturile sunt disponibile atât în București, cât și în Oradea, fiind esențiale pentru eficientizarea proceselor operaționale și îmbunătățirea experienței clienților.

Urmărește-ne și pe Google News
Germanii de la DKV devin acționari 100% ai Smart Diesel Group CITEȘTE ȘI Germanii de la DKV devin acționari 100% ai Smart Diesel Group
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Această extindere a echipei vine ca răspuns la creșterea semnificativă a numărului de clienți parteneri și a volumelor de colete procesate și, în același timp, ca răspuns la dezvoltarea accelerată a comerțului Cross Border.

Packeta România își extinde constant rețeaua de magazine online și selleri parteneri, ajungând, în prezent, la peste 1.800. 

„Având în vedere deschiderea noilor posturi vacante, planurile Packeta România vizează închiderea anului cu peste 200 de angajați și subcontractori în România”,  spune Cristina Grosu, Head of Human Resources Department Packeta România.

VIDEO&FOTO Nokian Tyres, care a plecat din Rusia alegând România și a produs prima anvelopă la mega-investiția de la Oradea, semnează un împrumut de 150 milioane euro tot pentru producția din România. „Fabrica noastră face istorie.\ CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Nokian Tyres, care a plecat din Rusia alegând România și a produs prima anvelopă la mega-investiția de la Oradea, semnează un împrumut de 150 milioane euro tot pentru producția din România. „Fabrica noastră face istorie."

Packeta România este o platformă digitală globală pentru comerțul online, membră a Packeta Group, prezentă pe piața din România încă din 2017, companie-mamă și a grupului de logistică și tehnologie ceh Zásilkovna.

În anul 2023, Packeta Group a transportat aproape 106 milioane de colete și colaborează, în prezent, cu peste 49.000 de magazine online și selleri, iar aplicația mobilă Packeta a fost deja descărcată de peste 8.000.000 de utilizatori. Magazinele online își pot expedia coletele nu numai la nivel național, ci și la nivel internațional, în toate cele 27 de țări din Uniunea Europeană, plus Marea Britanie, SUA, Elveția, Liechtenstein, Emiratele Arabe Unite, Israel și Turcia.

viewscnt
Afla mai multe despre
packeta românia
angajari