TotalSoft anunță schimbări în acționariat

TotalSoft anunță schimbări în acționariat

Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft

Profit.ro
Profit.ro
scris 1 aug 2024

TotalSoft, furnizor de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, anunță majorarea de capital social la 31,4 milioane euro.

În paralel, compania intră într-un proces etapizat de modificare a structurii acționariatului său, în anii următori urmând a se derula o inversare a rolului celor doi acționari. Până în 2027, acționarul minoritar va deveni majoritar, urmând să dețină 85% din acțiuni. Logo Yazılım A.S., actualul acționar majoritar, va avea în continuare un rol activ în cadrul companiei TotalSoft, contribuind la strategia de dezvoltare a organizației și va păstra un pachet minoritar de acțiuni.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Nothing lansează smartphone-ul Phone 2A Plus CITEȘTE ȘI VIDEO Nothing lansează smartphone-ul Phone 2A Plus
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Fondată în 1994, TotalSoft este unul dintre cei mai importanți jucători din Europa Centrală și de Est în dezvoltarea și implementarea soluțiilor digitale de business (soluții de tip ERP, HCM, CRM, DM și BI) și se află în Top 10 furnizori globali de soluții digitale pentru industria de leasing cu proiecte derulate în peste 40 de țări. În toamna anului 2016, compania TotalSoft a fost achiziționată de Logo Yazilim A.S.

În primul trimestru al acestui an, TotalSoft a înregistrat o creștere de 19% a cifrei de afaceri comparativ cu perioada similară din 2023. Această creștere este atribuită în principal lansării de noi produse și adoptării tehnologiilor emergente, dar și extinderii pe noi piețe externe cu soluții dedicate industriei financiar-bancare precum Origination și Client Portal. Astfel, în următorii ani, TotalSoft se pregătește de o creștere semnificativă, susținută de investițiile strategice derulate în ultimii ani și în prezent.

Apple s-a bazat pe cipuri ale Google, în locul celor ale liderului Nvidia, pentru a antrena două modele de AI CITEȘTE ȘI Apple s-a bazat pe cipuri ale Google, în locul celor ale liderului Nvidia, pentru a antrena două modele de AI

În 2024, în contextul unei piețe globale de software care se așteaptă să crească cu aproximativ 13.8%, TotalSoft își va consolida poziția prin continuarea investițiilor strategice care vizează produsele sale dedicate domeniilor producție, distribuție, servicii financiare și construcții și preconizează o evoluție a cifrei sale de afaceri cu 11%-15% comparativ cu 2023.

În 2023, TotalSoft a investit peste 5,5 milioane EUR în dezvoltarea portofoliului său de produse și a angajat alte 5 milioane EUR pentru acest an. Din această sumă, în primul semestru  valoarea investițiilor a depășit deja 2,8 milioane EUR. 

viewscnt
Afla mai multe despre
totalsoft
actiuni
logo yazılım