O nouă achiziție de marcă a Prima Sport

O nouă achiziție de marcă a Prima Sport
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iun 2024

O nouă achiziție de marcă în echipa de realizatori a Prima Sport! După fostul mare jucător, Basarab Panduru, experimentatul jurnalist Dan Udrea va debuta la postul deținut de Clever Media Network în programul dedicat celui mai important eveniment din fotbalul european al acestui an, turneul final din Germania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Dan Udrea va realiza, prin rotație cu Alexandru Rădulescu, emisiunea Euro Show, la care unul dintre invitații permanenți este un alt proaspăt transfer pe piața media, Basarab Panduru. 

Tranzacție: Un grup de familie ce are în centru un trader major de energie electrică, cu afaceri masive și în Serbia, a cumpărat un parc eolian tulcean CITEȘTE ȘI Tranzacție: Un grup de familie ce are în centru un trader major de energie electrică, cu afaceri masive și în Serbia, a cumpărat un parc eolian tulcean

După debutul noului sezon fotbalistic, Dan Udrea va realiza emisiuni dedicate partidelor din Superligă și din fotbalul european.

Cu o experiență de peste 30 de ani în presă sportivă- în toate mediile: print, online, radio și televiziune- Dan Udrea este un jurnalist consacrat pentru analiza documentată a informațiilor din lumea sportivă.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
dan udrea
prima sport