Primul transfer al verii în echipa Prima Sport

Primul transfer al verii în echipa Prima Sport

Basarab Panduru și Alex Rădulescu

Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iun 2024

Basarab Panduru, fostul mare jucător român, va continua să comenteze spectacolul competițiilor de top din postura de analist al Prima Sport, post deținut de Clever Media Network.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Telespectatorii Prima Sport îl vor vedea pe Basarab Panduru în emisiunile care vor analiza fotbalul românesc și european, pe care il va comenta pertinent și spumos, în stilul format de-a lungul celor peste 15 ani de experiență în televiziune.

Cofetăria Dulcinella cumpără un teren în București, tranzacție de 800.000 de euro. Compania vrea să relocheze producția de prăjituri în Capitală și face pasul in supermarketuri CITEȘTE ȘI Cofetăria Dulcinella cumpără un teren în București, tranzacție de 800.000 de euro. Compania vrea să relocheze producția de prăjituri în Capitală și face pasul in supermarketuri

În curând, fostul internațional i se va alătura lui Alex Rădulescu, cel care a însoțit Naționala pe drumul calificării la turneul din Germania, într-un program dedicat acestei competiții, pe Prima Sport și pe PrimaPlay.ro. Euro Show va analiza zilnic evoluția tricolorilor, iar corespondenții în Germania ai postului vor transmite cele mai importante noutăți din cantonamentul echipei României.

Basarab Panduru a jucat, printre altele, la CSM Reșița, Steaua, Benfica Lisabona și Porto. A avut 22 de selecții la naționala României și a marcat un gol. Panduru a fost și antrenor la Poli Timișoara, Oțelul Galați, FC Vaslui, Farul și Progresul București, dar și director sportiv la FCSB.

viewscnt
Afla mai multe despre
basarab panduru
prima sport