Join UP! numește un CEO interimar în România și lansează angajări

Join UP! numește un CEO interimar în România și lansează angajări

Kateryna Ushakova

Profit.ro
Profit.ro
scris vineri, 11:21

Tour-operatorul ucrainean Join UP!, care a intrat pe piața din România în urmă cu 2 aniva avea un nou CEO în România.

Kateryna Ushakova, Director Regional Join UP! Europa, preia leadershipul biroului local începând de la 1 septembrie, după încheierea sezonului de vară, și va implementa viziunea companiei în următoarea perioadă, din poziție interimară, până la numirea unui director general permanent. Până la acel moment, Marius Surdu rămâne la conducerea companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie
FOTO Auchan lansează în România un nou tip de magazine CITEȘTE ȘI FOTO Auchan lansează în România un nou tip de magazine

Kateryna Ushakova are o experiență de 20 ani în business și management, iar din 2022 s-a alăturat grupului internațional Join UP! Printre cele mai importante proiecte gestionate se numără lansarea și dezvoltarea birourilor locale pe 5 piețe, precum și coordonarea unei echipe de peste 100 de angajați.

Turoperatorul își va mări departamentul de vânzări și va forma o structură de suport, facilitare și consultanță pentru cele peste 1.000 de agenții partenere. Compania își va consolida și mai departe portofoliul local de excursii, în special cu destinații exotice. Pentru a-și susține planurile, turoperatorul caută să angajeze peste 20 de persoane în București, Suceava, Iași și Cluj.

Join UP! a realizat venituri de 20 de milioane de euro în România, în primele două sezoane de operare, începând cu aprilie 2023. Aproximativ 30.000 de turiști au mers în vacanță cu compania până acum. În 2024-2025, turoperatorul își propune să vândă vacanțe pentru 140.000 de turiști, să extindă lista orașelor de plecare și să introducă noi destinații în portofoliu.

În cei doi ani, compania a dezvoltat o rețea de peste 1.000 de parteneri în România și se extinde constant.

Începând din 2024, Join UP! și-a extins numărul de pasageri, destinațiile și orașele de plecare.

Apare primul parc tematic din București, la un mare centru comercial CITEȘTE ȘI Apare primul parc tematic din București, la un mare centru comercial

Compania Join UP! este în plină expansiune, fiind prezentă în 8 țări, printre care Ucraina, Moldova, Kazahstan, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia și România, urmând să deschidă birouri în acest an și în Cehia și Slovacia. Turoperatorul are un portofoliu de peste 1.600 de hoteluri, din care peste 160 exclusive.

În iulie 2022 a fost anunțat că subsidiara europeană a SkyUp Airlines Ucraina va zbura în România.

Tour-operatorul Join UP! a fost înființat în anul 2010, sediul central al companiei fiind la Kiev. De asemenea, compania are birouri și rețele de parteneri în Estonia, Kazahstan, Letonia, Lituania și Moldova.

viewscnt
Afla mai multe despre
join up
ucraina
turism