YouTube vrea să atragă abonații cu un temporizator

YouTube vrea să atragă abonații cu un temporizator
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 aug 2024

YouTube a început să testeze un temporizator pentru oprirea automată a conținutului după o anumită perioadă de timp, funcție disponibilă doar în cadrul abonamentelor Premium.

Cea mai nouă facilitate cu care YouTube încearcă să convingă utilizatorii să plătească un abonament lunar este un temporizator de oprire.

Urmărește-ne și pe Google News

Acesta poate fi folosit pentru a programa oprirea automată a redării conținutului la intervale cuprinse între 10 și 60 de minute sau la terminarea filmării.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Instagram crește limita de imagini publicate într-o singură postare CITEȘTE ȘI Instagram crește limita de imagini publicate într-o singură postare

O astfel de funcție poate fi folosită, spre exemplu, de către cei care se uită la o filmare ori ascultă un podcast înainte de culcare și vor să se asigure că redarea nu continuă toată noaptea.

Temporizatorul este deocamdată o funcție experimentală, ce poate fi activată în aplicație de la Settings > Try experimental new features. După activare, aceasta poate fi accesată direct din pagina de configurare.

Deși nu pare genul de funcție care să determine pe cineva să plătească un abonament lunar, YouTube speră că aceasta și cele care există deja să ajute la atragerea unui număr cât mai mare de abonați.

YouTube a încercat mai multe strategii pentru a crește numărul de abonați, de la implementarea unor funcții exclusive, până la restricționarea celor care folosesc extensii de blocare a reclamelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
youtube
video
streaming
temporizator