X trece funcția live streaming sub paywall

X trece funcția live streaming sub paywall
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 iun 2024

Doar abonații X, fostă Twitter, vor mai putea, în curând, să facă transmisiuni video directe în cadrul platformei, nu și cei care o folosesc gratuit.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

X a anunțat că doar abonații Premium vor mai putea să folosească funcția de live streaming. Compania spune că va face această schimbare „în curând”.

Schimbarea are în vedere atât transmisiunile create strict prin intermediul platformei, cât și pe cele inițiate prin intermediul unor dispozitive externe cu suport pentru live stream pe X.

Apple amână pe termen nelimitat lansarea noului său sistem de IA în UE CITEȘTE ȘI Apple amână pe termen nelimitat lansarea noului său sistem de IA în UE

Compania nu oferă o explicație pentru această schimbare și, în mod atipic, Elon Musk nu este implicat în această comunicare.

Dar, noua decizie se aliniază cu dorința proprietarului de a migra către un model de business în care majoritatea veniturilor să fie generate de abonamente, nu de reclame.

Pentru asta, în ultima vreme, X a încercat să adauge cât mai multe beneficii pentru abonații Premium, chiar dacă asta a însemnat privarea restului utilizatorilor de anumite funcții.

După ce va opera această modificare, X va fi singura platformă socială majoră care va cere pentru bani pentru funcția de live streaming.

viewscnt
Afla mai multe despre
x
elon musk
live streaming
paywall
abonamente