WhatsApp pregătește lansarea vocilor AI

WhatsApp pregătește lansarea vocilor AI
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 aug 2024

WhatsApp lucrează la o serie de voci pentru inteligența artificială din cadrul aplicației, care să sune cât mai uman.

După OpenAI, care a lansat deja voci de AI, și Google, care a anunțat ca va oferi astfel de voci pe smartphone-urile Pixel, la rând urmează Meta să facă acest lucru.

Urmărește-ne și pe Google News

Compania lucrează deja la vocile de inteligență artificială, iar prima aplicație din portofoliu care va beneficia de acestea va fi WhatsApp, conform informațiilor descoperite în versiunea beta a aplicației de Android.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
PC-urile de AI au început să-și stabilească propria piață CITEȘTE ȘI PC-urile de AI au început să-și stabilească propria piață

Pentru chatbot-ul de WhatsApp, utilizatorii vor avea la dispoziție zece voci de AI dintre care vor putea să o aleagă pe cea pe care o preferă pentru conversațiile cu inteligența artificială.

În WhatsApp, conversațiile vocale vor reprezenta o alternativă la cele scrise în ceea ce privește comunicarea utilizatorilor cu chatbot-ul de inteligență artificială al companiei.

Aceasta facilitate se alfa acum în lucru, astfel că nu se știe când va fi lansată oficial. Chiar și atunci, cel mai probabil aceata nu va fi disponibilă și în Europa, din cauză că Meta nu are voie să folosească datele personale pentru a-și antrena modelele lingvistice.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
inteligență artificială
whatsapp