VIDEO Google a lansat un teaser video pentru smartphone-ul Pixel 9 Pro

VIDEO Google a lansat un teaser video pentru smartphone-ul Pixel 9 Pro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 iul 2024

Forțat de scurgerile masive de informații, care au făcut deja cunoscute multe detalii despre viitoarea serie Pixel 9, Google reacționează, lansând un scurt video de prezentare.

La două zile după ce o masivă scurgere de informații a făcut lumină asupra multor aspecte legate de viitoarele smartphone-uri ale companiei cu mult timp înainte de lansare, Google a fost forțat să lanseze un scurt teaser video.

Urmărește-ne și pe Google News

Scurtul video arată parțial smartphone-ul Pixel 9 Pro, punând accent pe funcțiile de AI bazate pe modelul lingvistic Gemini pe care acesta le va oferi.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
OnePlus lansează smartphone-ul Nord 4 CITEȘTE ȘI OnePlus lansează smartphone-ul Nord 4

În fapt, funcționalitatea acestora a rămas unul dintre puținele mistere legate de viitoarea serie de smartphone-uri Pixel, după scurgerea masivă de informații de săptămâna aceasta.

Acest gen de scurgeri de informații nu reprezintă ceva nefiresc pentru smartphone-urile Google, care trec în fiecare an prin ceva asemănător, însă, de data aceasta, au existat și imagini detaliate care au spulberat orice mister.

Google își va prezenta oficial noua serie de smartphone-uri Pixel 9 pe 13 august, cu o lună mai devreme decât o făcea de obicei.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
video
smartphone
pixel 9