Spotify va lansa sunetul lossless anul acesta și va cere bani în plus

Spotify va lansa sunetul lossless anul acesta și va cere bani în plus
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 iun 2024

Spotify va lansa sunetul lossless cu trei ani mai târziu decât concurența și decât a promis și, spre deosebire de serviciile concurente, va cere bani în plus.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Platforma suedeză de streaming se pregătește de lansarea suportului pentru sunet lossless, lansare care va avea loc anul acesta și va consta într-o opțiune care va costa suplimentar.

Conform surselor citate de Bloomberg, viitoarea opțiune se va numi HiFi și, cel puțin în Statele Unite, va costa 5 dolari. Astfel, un abonat Premium va plăti 12 dolari + 5 dolari dacă dorește o calitate mai bună a sunetului.

Apple a prezentat iOS 18 CITEȘTE ȘI Apple a prezentat iOS 18

Dintre marile servicii de streaming, Spotify este ultimul care introduce sunetul lossless și singurul care cere bani în plus pentru acesta - Apple Music și Amazon Music l-au inclus fără a crește prețul.

Pentru ca utilizatorii să nu observe ușor discrepanța dintre servicii, Spotify va adăuga și alte beneficii în opțiunea care va aduce sunetul lossless.

Viitoarea opțiune va include noi funcții pentru crearea listelor de melodii și gestionarea librăriei personale de conținut, spun sursele Bloomberg, fără a oferi detalii.

Spotify are sunetul (muzică, podcast, ebook etc.) ca business principal și încă (,) caută modalități de a deveni profitabil, spre deosebire de Apple și Amazon, care-și permit să piardă bani din serviciile de streaming, care reprezintă doar o mică parte a afacerilor pe care le fac.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
muzică
streaming
lossless