Siri va permite controlarea vocală a aplicațiilor de iPhone cu ajutorul AI-ului

Siri va permite controlarea vocală a aplicațiilor de iPhone cu ajutorul AI-ului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 iun 2024

Apple lucrează la o versiune a asistentului Siri care folosește AI generativ și care va permite utilizatorilor să realizeze diverse operațiuni în cadrul aplicațiilor instalate prin intermediul comenzilor vocale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Noul Siri va permite utilizatorilor să trimită e-mail-uri, să deschidă documente și diverse alte operațiuni doar prin comenzi vocale, susțin surse anonime citate de Bloomberg.

La fel ca și până acum, asistentul va analiza activitatea utilizatorilor pe telefon și va activa automat anumite acțiuni despre care crede că utilizatorul are nevoie.

OpenAI dezvăluie că a oprit cinci operațiuni, afiliate unor grupări din Rusia, China, Iran și Israel CITEȘTE ȘI OpenAI dezvăluie că a oprit cinci operațiuni, afiliate unor grupări din Rusia, China, Iran și Israel

Vor fi suportate, astfel, sute de comenzi, dar, la început, va putea fi realizată doar câte una o dată. Ulterior, va putea fi realizat un șir de sarcini într-o singură comandă.

Când suportul pentru sarcini multiple va fi introdus, utilizatorii vor putea de exemplu, să ceară decuparea și trimiterea unei imagini printr-o singură comandă vocală.

Sursele citate nu cred că noul Siri va fi gata în timp pentru a fi introdus în toamnă, când Apple va lansa iOS 18, care va pune un mare accent pe funcții de AI generativ.

În schimb, este mai probabil ca acesta să fie lansat ulterior, printr-un update care va ajunge la câteva luni după iOS 18.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
siri
iphone
ai