ChatGPT are o versiune pentru educație

ChatGPT are o versiune pentru educație
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 31 mai 2024

OpenAI anunță ChatGPT Edu, o versiune a chatbotului dedicată zonei de educație, care poate fi folosită în cadrul instituțiilor de învățământ.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

„ChatGPT Edu este conceput pentru școlile care doresc să implementeze AI pe scară largă pentru studenții și comunitățile din campus” spune producătorul.

Această versiune permite instituțiilor de învățământ să construiască versiuni personalizate de ChatGPT, antrenate pe baza propriilor date și să le dea în uz elevilor și profesorilor.

Toți utilizatorii ChatGPT au acces la boți specializați CITEȘTE ȘI Toți utilizatorii ChatGPT au acces la boți specializați

ChatGPT Edu va permite folosirea unor texte mai lungi decât versiune gratuită a chatbot-ului și va oferi acces inclusiv la cea mai nouă versiune GPT-4o.

GPT-4o este cel mai nou model lingvistic dezvoltat de OpenAI, fiind mai bun decât versiunile anterioare la multe sarcini, inclusiv interpretarea textului, programarea și matematica, analizarea seturilor de date și accesarea internetului.

Folosirea AI-ul generativ în cadrul școlilor rămâne un subiect sensibil și o decizie pe care conducătorii acestora trebuie să o ia știind că multe dintre răspunsurile date de chatboții actuali sunt inventate.

viewscnt
Afla mai multe despre
openai
chatgpt
ai chatbot
educație