Instagram permite reducerea la tăcere a necunoscuților

Instagram permite reducerea la tăcere a necunoscuților
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 31 mai 2024

Utilizatorii Instagram pot acum să aleagă ca mesajele, comentariile și tag-urile persoanelor pe care nu le cunosc să fie ascunse.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Instagram extinde funcția prin care utilizatorii pot limita așa-numitul zgomot din cadrul platformei, funcție care acum permite acestora să lase vizibile doar mesajele și comentariile celor din lista de prieteni apropiați.

Asta nu înseamnă că alte persoane decât cei din lista de prieteni apropiați nu mai pot comenta sau trimite mesaje, ci doar că acestea vor fi ascunse, fără ca autorii lor să știe.

Ticketmaster a fost spart CITEȘTE ȘI Ticketmaster a fost spart

Până acum, aceste restricții puteau fi impuse doar urmăritorilor recenți și persoanelor pe care utilizatorii nu le urmăresc.

Această funcționabile are rolul de a scuti creatorii de conținut de interacțiunile pe care nu le doresc și de eventuale campanii de hărțuire.

Cei ce doresc să activeze noua opțiune, o pot găsi în cadrul setărilor Instagram sub denumirea Limited interactions, unde pot alege ascunderea comentariilor și mesajelor venite de la oricine cu excepția celor din lista de prieteni apropiați.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
limite
comentarii
mesaje