Samsung lansează noi carduri de memorie de 1TB

Samsung lansează noi carduri de memorie de 1TB
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 aug 2024

Noile carduri de memorie Samsung Pro Plus și Evo Plus aduc capacități de 1TB, promițând în același timp o viteză bună de transfer.

Samsung a prezentat noile carduri microSD de memorie Pro Plus și Evo Plus, ambele cu o capacitate de stocare de până la 1TB.

Urmărește-ne și pe Google News

Deși smartphone-urile care suportă carduri de memorie sunt din ce în ce mai rare, există o serie întreagă de alte produse care se bazează pe acestea.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
FOTO Motorola deschide primul magazin de tip shop-in-shop în România CITEȘTE ȘI FOTO Motorola deschide primul magazin de tip shop-in-shop în România

De exemplu, consolele de jocuri Nintendo Switch folosesc astfel de carduri de memorie. Cum un joc pentru această consolă are, de regulă, în jur de 10GB, aceste carduri pot acomoda până la 10 jocuri.

Capacitatea mare de stocare trebuie susținută și de viteze bune pentru ca transferul datelor să nu dureze o eternitate. Evo Plus are viteze de 160MB/s la citire 120MB/s la scriere, iar Pro Plus citește date cu 180MB/s și le scrie cu 130MB/s.

Cardurile Pro Plus și Evo Plus de 1TB vor costa 154 de dolari, respectiv 132 de dolari, dar vor exista și versiuni mai mici (începând de la 64GB) și mai ieftine (de la 13 dolari).

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
carduri de memorie
microsd