Reddit va apela la AI pentru a recomanda conținut

Reddit va apela la AI pentru a recomanda conținut
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 aug 2024

Aflată pe val după listarea cu succes la bursă, platforma socială Reddit va integra inteligența artificială în cadrul funcției de căutare.

Șeful Reddit Steve Huffman a anunțat în cadrul conferinței cu investitorii pentru anunțarea rezultatelor financiare din ultimul trimestru că plănuiește să folosească AI-ul pentru a recomanda conținut.

Urmărește-ne și pe Google News

Din scurta descriere oferită de CEO-ul companiei, inteligența artificială va fi integrată în paginile de căutare și va realiza două lucruri: va rezuma și va recomanda conținut legat de căutările făcute de utilizatori.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Musk închide un birou emblematic al X: S-a umplut ultimul pahar CITEȘTE ȘI Musk închide un birou emblematic al X: S-a umplut ultimul pahar

Inteligența artificială va ajuta utilizatorii să "se scufunde mai adânc" în conținutul platformei și să descopere noi comunități, spune Huffman.

Noua facilitate, care va începe să fie testată cândva în cursul acestui an, se va baza pe o combinație de tehnologii proprii și terțe, spune același Steve Huffman, fără a detalia.

Cel mai probabil, tehnologia terță la care se face referire va fi Gemini AI, cunoscut fiind parteneriatul extins dintre Reddit și Google.

Căutarea este, de multă vreme, unul din punctele slabe ale platformei sociale Reddit, astfel că are sens încercarea companie de a o îmbunătăți cu ajutorul inteligenței artificiale. 

viewscnt
Afla mai multe despre
reddit
inteligență artificială
conținut