Reddit ar putea trece sub paywall unele dintre forumuri

Reddit ar putea trece sub paywall unele dintre forumuri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 aug 2024

Conținutul Reddit ar putea să nu mai fie disponibil în mod liber pe viitor, cum a fost cazul până acum. În schimb, platforma ar putea impune un abonament pentru accesarea anumitor forumuri sau secțiuni ale acestora.

La ultima conferință cu investitorii, CEO-ul Reddit Steve Huffman a lăsat de înțeles că platforma evaluează în prezent introducerea unui paywall în cazul anumitor forumuri.

Urmărește-ne și pe Google News

Acesta spune că vor exista „noi tipuri de subreddit-uri, care pot avea conținut exclusiv sau zone private” unde accesul va fi făcut doar în urma plății unui abonament.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
YouTube vrea să atragă abonații cu un temporizator CITEȘTE ȘI YouTube vrea să atragă abonații cu un temporizator

Huffman spune că versiunea gratuită de Reddit va continua să existe și să se dezvolte, dar, alături de aceasta, este loc pentru un nou tip de forumuri.

Din spusele șefului Reddit, reiese că poate fi vorba atât de forumuri întregi accesate pe bază de abonament, fie de un paywall doar pentru anumite secțiuni ale unui forum.

Reddit este una din platformele sociale aflat pe val în ultima vreme. Veniturile companiei au ajuns la 281,2 milioane, după ce au crescut cu 54%, iar numărul de utilizatori este acum de 91,2 milioane. 

viewscnt
Afla mai multe despre
reddit
paywall
forumuri