Primul iPhone pliabil ar putea fi lansat în 2026

Primul iPhone pliabil ar putea fi lansat în 2026
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 iul 2024

Primul model de iPhone pliabil ar urma să folosească un design asemănător telefoanelor cu clapetă și să intre pe piață peste doi ani.

Apple ar fi început lucrul la primul smartphone pliabil companiei, susțin surse din apropierea companiei citate de The Information, dar și de unele publicații din China.

Urmărește-ne și pe Google News

De regulă, Apple aplică un ciclu de dezvoltare de doi ani pentru produsele sale noi, ceea ce înseamnă că acest prim iPhone pliabil va ajunge pe piață în 2026.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
iOS 18 ar putea ajuta utilizatorii să recupereze fotografiile pierdute CITEȘTE ȘI iOS 18 ar putea ajuta utilizatorii să recupereze fotografiile pierdute

Aceleași surse susțin că viitorul iPhone pliabil va folosi un design precum cel al telefoanelor cu clapetă, de la care s-au inspirat deja și alți producători, inclusiv Samsung, Motorola și Xiaomi.

Ecranul pliabil al viitorului smartphone va fi furnizat de Samsung, conform acelorași surse, care susțin că cele două părți au semnat deja un contract în acest sens.

Aparent, viitorul smartphone pliabil Apple va arăta destul de similar cu modelele obișnuite de iPhone atunci când va fi deschis.

Între timp, Apple lucrează la îmbunătățirea anumitor parametrii tehnici, precum grosimea și funcționarea clapetei, care este esențială în dezvoltarea unui astfel de terminal.

Anterior, se vehicula informația conform căreia primul dispozitiv pliabil Apple va fi o tabletă. Se pare că gigantul american și-a schimbat planurile în această privință și își va începe aventura pe piața dispozitivelor pliabile cu un iPhone.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
smartphone pliabil