OpenAI lansează Voice Mode, un model vocal capabil să sesizeze emoțiile din vocile oamenilor

OpenAI lansează Voice Mode, un model vocal capabil să sesizeze emoțiile din vocile oamenilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 31 iul 2024

După amânarea cauzată de asemănarea cu sunetul vocii actriței Scarlett Johansson, OpenAI a început implementarea unui nou model vocal.

ChatGPT are o nouă voce, mult mai convingătoare, despre care compania spune că este capabilă de „conversații mai naturale, în timp real”.

Urmărește-ne și pe Google News

Spre deosebire de vechile soluții vocale, Voice Mode realizează toate sarcinile folosind un singur model vocal, care interpretează și răspunde la comenzile utilizatorilor, scăzând, astfel, latența.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Serviciul cloud Azure al Microsoft are o încetinire a creșterii trimestriale, dezamăgindu-i pe investitorii nerăbdători. Acțiunile cad CITEȘTE ȘI Serviciul cloud Azure al Microsoft are o încetinire a creșterii trimestriale, dezamăgindu-i pe investitorii nerăbdători. Acțiunile cad

Compania pretinde că noul model vocal poate depista emoțiile în vocea utilizatorilor și își dă seama când acesta este trist sau bucuros.

Voice Mode va avea patru voci, pe care la numește Juniper, Breeze, Cove and Ember, realizate de mai mulți actori. În schimb, nu mai este disponibilă vocea Sky, care semăna cu vocea actriței Scarlett Johansson.

Această asemănare a determinat OpenAI să amâne cu mai bine de o lună lansarea programată, inițial, în luna iunie.

Voice Mode este acum implementat pentru un număr mic de utilizatori ChatGPT Plus, urmând a fi disponibil tuturor abonaților până la finele anului.

viewscnt
Afla mai multe despre
openai
chatgpt
voice mode