O nouă tranzacție în IT-ul românesc

O nouă tranzacție în IT-ul românesc
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 10:48

Compania românească Aliant, integrator IT și furnizor de servicii de transformare digitală a afacerilor, a achiziționat 67% din compania SoftPepper, jucător pe piața dezvoltării de software de business din România.

Achiziția SoftPepper reprezintă un pas strategic în strategia Aliant de a-și consolida poziția pe piața IT și de a extinde portofoliul de produse.

Urmărește-ne și pe Google News
EXCLUSIV Starlink al lui Elon Musk testează de câteva luni în România, cu sprijinul ANCOM, relaxarea unei reglementări globale privind sateliții ce datează din anii ‘90 CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Starlink al lui Elon Musk testează de câteva luni în România, cu sprijinul ANCOM, relaxarea unei reglementări globale privind sateliții ce datează din anii ‘90
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Cu venituri de peste 57 milioane de lei anul trecut, Aliant s-a impus în ultimii ani ca una dintre cele mai dinamice companii românești de IT.

SoftPepper are 12 ani de experiență în domeniul aplicațiilor SaaS (Software as a Service), care permit utilizatorilor să se conecteze și să folosească o gamă largă de aplicații pe bază de cloud. 

A înregistrat în 2023 venituri de circa 2 milioane de lei.  

viewscnt
Afla mai multe despre
aliant
softpepper