Premieră - Cargus lansează un nou serviciu, orientat spre extern

Premieră - Cargus lansează un nou serviciu, orientat spre extern
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 10:34

Compania de curierat Cargus, preluat în 2019 de fondul privat de investiții Mid Europa Partners, își extinde portofoliul prin lansarea unui serviciu internațional, permițând clienților săi să expedieze colete din România către destinații externe, precum Bulgaria și Grecia, în etapa inițială.

Acest pas marchează un punct de referință în strategia de expansiune internațională a companiei, cu planuri de extindere către alte destinații europene în viitorul apropiat. 

Urmărește-ne și pe Google News
Nicușor Dan anunță - Cât ne va costa căldura la iarnă CITEȘTE ȘI Nicușor Dan anunță - Cât ne va costa căldura la iarnă
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Noul serviciu completează rețeaua internațională existentă și capacitățile Cargus, care permit în prezent livrări din țări precum Polonia, Republica Cehă, Germania, Ungaria și Slovacia către România.

În prezent, compania are circa 3,000 de angajați și colaboratori.

Camioanele electrice Tesla au călătorit peste 12 milioane de kilometri CITEȘTE ȘI Camioanele electrice Tesla au călătorit peste 12 milioane de kilometri

Cargus deține 5 centre naționale de sortare, 2 depozite gateway și 36 de depozite în toată țara. În plus, Cargus operează un centru logistic în Polonia pentru servicii de curierat internațional.

De la începutul anului 2019, Cargus face parte din Fondul de Investiții Mid Europa Partners, unul dintre cei mai activi investitori din România. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cargus
livrari