Modelele iPhone 16 Pro ar putea veni cu baterii mai mari

Modelele iPhone 16 Pro ar putea veni cu baterii mai mari
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 aug 2024

Cele doua modele Pro ale viitoarei serii de smartphone-uri pe care Apple o va prezenta în curând ar putea încerca să atragă clienții cu baterii mai mari, care să ofere o autonomie mai bună.

Conform informațiilor care vin din zona partenerilor chinezi ai Apple, iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max vor fi dotate cu baterii mai mari decât modelele pe care vin să le înlocuiască.

Urmărește-ne și pe Google News

iPhone 16 Pro ar urma să aibă o baterie cu o capacitate de 3.577 mAh, care, față de vechea baterie de 3.274 mAh, va fi mai mare cu +9,25%.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Cel mai nou cip Snapdragon aduce 5G pe smartphone-urile ieftine CITEȘTE ȘI Cel mai nou cip Snapdragon aduce 5G pe smartphone-urile ieftine

De partea cealaltă, iPhone 16 Pro Max ar urma să folosească o baterie cu o capacitate de 4.676 mAh, mai mare cu +5,74% decât cea de la iPhone 15 Pro, care avea 4.422 mAh.

Diferența este, în special, vizibilă la modelul iPhone 16 Pro, dar, cu optimizările software pe care le face Apple de obicei, ambele versiuni ar putea ajunge să ofere o autonomie semnificativ mai mare.

Mai mult, cele două modele Pro ar urma să beneficieze de suport pentru alimentarea cu 40W, ceea ce ar face ca și încărcarea acestora să fie mai rapidă.

Dacă aceste informații se vor concretiza sau nu, se va afla în luna septembrie, când Apple va prezenta oficial seria de smartphone-uri iPhone 16.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 16
smartphone
baterii