Skype rămâne fără reclame

Skype rămâne fără reclame
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 aug 2024

Microsoft a decis să scoată reclamele care apăreau în ferestrele de chat ale aplicației Skype.

În timp ce strecoară din ce în ce mai multe reclame la nivelul sistemului de operare Windows, Microsoft face mutarea inversă cu Skype, din care vor dispărea reclamele.

Urmărește-ne și pe Google News

Schimbarea va veni prin viitorul update al aplicației și va dezactiva reclamele din toate versiunile, nu doar din cea pentru Windows.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Threads a sărit de 200 de milioane de utilizatori CITEȘTE ȘI Threads a sărit de 200 de milioane de utilizatori

„Cea mai recentă actualizare elimină toate reclamele din canale și din întreaga platformă Skype, asigurând o experiență de utilizator mai fluidă, ordonată și mai plăcută” se arată în comunicatul oficial.

Practic, Microsoft recunoaște că reclamele din Skype afectau experiența utilizatorilor și speră că, astfel, serviciul companiei va avea o șansă în fața numeroșilor concurenți de pe piața aplicațiilor de chat.

Cu aceeași ocazie, Skype primește și o funcție de inteligență artificială prin care utilizatorii pot genera imagini. Aceasta va putea fi accesată direct din ferestrele de chat și va fi disponibilă atât pe Windows, cât și pe macOS.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
skype
reclame