WhatsApp lansează funcția Favorites, pentru accesul rapid la contactele preferate

WhatsApp lansează funcția Favorites, pentru accesul rapid la contactele preferate
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 iul 2024

Unele din conversațiile realizate pe WhatsApp pot acum fi marcate drept favorite, pentru a putea fi accesate rapid ulterior, prin intermediul filtrelor.

WhatsApp anunța lansarea funcției Favorites, prin care anumite conversații sau grupuri de discuții pot fi marcate drept favorite, în ideea localizării rapide pe viitor.

Urmărește-ne și pe Google News

În același timp, aplicația oferă acum un nou filtru, numit tot Favorites. Apăsarea acestuia duce la ascunderea celorlalte conversații și afișarea doar a celor marcate drept favorite.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Google și Samsung au amânat lansarea căștii comune de realitate mixtă CITEȘTE ȘI Google și Samsung au amânat lansarea căștii comune de realitate mixtă

Utilizatorii pot folosi noua funcționalitate pentru a adăuga la Favorites rudele sau prietenii cu care se conversează frecvent.

Aceeași facilitate există acum și pentru apelurile audio și video, acestea putând fi marcare drept favorite pentru a fi accesate, apoi, rapid, când se folosește filtrul cu același nume.

Există mai multe modalități prin care o conversație sau un apel poate fi adăugat la Favorites. Cea mai simplă variantă este ținerea apăsată a conversației dorite și alegerea opțiunii „Add to Favorites” din meniul afișat.

Favorites nu este singura opțiune pe care utilizatorii WhatsApp o au pentru a accesa rapid discuțiile dorite. Există, de asemenea, funcția Pin, prin care anumite conversații pot fi ținute permanent în fruntea listei de discuții.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
chat
favorites