OnePlus lansează smartphone-ul Nord 4

OnePlus lansează smartphone-ul Nord 4
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 iul 2024

OnePlus a prezentat Nord 4, un smartphone care merge contra curentului și folosește o construcție unibody din metal, în locul tradiționalei sticle.

Smartphone-ul se bazează pe chipset-ul Snapdragon 7+ Gen 3 cu 8 GB, 12 GB sau 16 GB RAM, iar stocarea poate fi de 128 GB, 256 GB sau 512 GB.

Urmărește-ne și pe Google News

Ecranul acestuia este Super Fluid AMOLED de 6,74", cu o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz și o rezoluție de 1240p. În partea de sus a acestuia există un singur orificiu pentru camera selfie de 16 MP.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Apple lansează un nou HomePod Mini CITEȘTE ȘI Apple lansează un nou HomePod Mini

Sistemul foto de pe spate este compus dintr-o cameră principală de 50MP cu stabilizare optică și electronică a imaginii, alături de care există o cameră ultrawide de 8MP.

Nord 4 are o baterie de 5.500 mAh cu alimentare prin cablu de 100W, care se încarcă complet în mai puțin de 30 de minute. Problema este că adaptorul de alimentare trebuie cumpărat separat.

Inteligența artificială nu putea să lipsească de pe lista facilităților oferite de un smartphone lansat în 2024, iar Nord 4 dispune de funcții precum AI Audio Summary, AI Note Summary, and AI Linkboost, cea din urmă promițând o conectare mai rapidă la rețele mobile.

OnePlus Nord 4 va intra pe piață din 8 august și va costa de la 500 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
oneplus
smartphone
nord 4